07 de setembre 2013

BENVINGUDA AL NOU BLOG

La música sempre ha format part de la meva vida. Vaig créixer en un entorn on es cantava i es donava molta importància a les cançons i admiro l’efecte del fet musical, com a clau per a l’enriquiment humà i personal. Un projecte que assumeix la música com a llenguatge i com a expressió artística és fonamental en la nostra cultura. L’objectiu és aprendre tot cantant, compartint i desenvolupant el coneixement i la tècnica de l’instrument escollit.

És per això que, des de la Regidoria de Cultura, us dono la benvinguda més càlida a aquest nou espai, el qual desitjo que esdevingui una bona eina d’informació, difusió, divulgació del Taller de Música de Pallejà i alhora que interactuï obrint-se als pallejanencs i pallejanenques, però especialment entre els usuaris i usuàries del Taller, i que ens resulti un espai ben útil

Formem part de l’Àrea de Serveis a les Persones, que és des d’on es genera la major part de la gestió administrativa del Taller de Música i treballem colze a colze amb els professors i professores del Taller, juntament amb l’equip de personal format per tècnics, administratius, auxiliars i conserges. Intentem donar a la música la importància que té a la vida i en el creixement personal.

Apostem, doncs, decididament per les noves tecnologies i per la comunicació a través d’aquest espai virtual que ofereix Internet i que ha revolucionat les nostres vides. Una oportunitat com a aquesta ens aporta possibilitats de formació musical, de comunicació, de relació, d’oci i/o lleure, etc.

Pallejà és una vila que té molt per a oferir. Reuneix moltes característiques que la fan atractiva des de molts punts de vista, però, sobretot, el principal actiu és la nostra gent. Per això esperem que gaudiu dels vessants de la música i dels instruments que de moment us podem oferir, i també que us sigui un blog distret, motivador i interessant. No deixeu d'anunciar-lo a amics i familiars.

Gracies per formar part d'aquesta aventura!

Visca Pallejà, visca la música i visca el Taller de Música de Pallejà! 






Mireia Sala i Pérez
Regidora de Cultura, Joventut i Igualtat